Massage Studio Heemskerk

About me
Mijn naam is Jeap ( je spreekt dit uit als Chiap ), ik kom oorspronkelijk uit Thailand, het land van de glimlach, vakantie en massage's. 

Als kleine donker meisje met krullend haar van het platteland dat op haar 14e jaar in haar eentje in een grote stad als Bangkok ging werken en studeren om jaren laten nog een keer heel ver te gaan reizen naar een super koud kikkerlandje als Nederland om te komen wonen. 

Vandaag met warmte in mijn hart dat ik de rust, de meditatie, de yoga en de cultuur van Thailand welke in de Thaise massage zit en aan u mag laten ervaren. U hoeft geen duur ticket te boeken om Thaise massage te ervaren maar van het origineel ontbreekt het u hier zeker niet aan. Massage is een kado, intiem, vertrouwd en de terugkeer dichtbij jezelf.  Een van de meest effectieve manieren om tot rust te komen en in contact met je eigen zelf. Ik heb elf jaar ervaring met massage geven en ben gediplomeerd op diverse massages, sinds 2008. 

Massage Studio Heemskerk heeft twee ruimtes om haar massage aan te bieden. Afhankelijk van de omstandigheden kunt u als klant terecht komen in de oosterse massage ruimte (hele dag beschikbaar) of de relax massage ruimte (van 10.00 tot 15.00 uur). De oosterse massage ruimte.


De relax massage ruimte. Massage studio Heemskerk geeft absoluut geen erotische massage, in welke vorm dan ook.
Ik hoop dat dat heel duidelijk is. 

Graag zie ik u op een van mijn massage tafels of stoel.
 
Met vriendelijke groet, 

Jeap