Massage Studio Heemskerk

Massage

Massage is een bewuste aanraking en een manier van prettig lichamelijk en respectvol contact.

Welke massages ;

Traditionele Thaise massage
Ayurvedische massage
Indiase hoofdmassage
Ontspanning massage

Meer informatie over  de massage : http://massageheemskerk.blogspot.com

De massage wordt gegeven op basis van wat ik als masseur denk dat past bij mijn klant. Het is mogelijk dat u bij mij dezelfde naam van de massage heel anders ervaart dan u hebt ervaren bij andere masseurs. Sta er open voor, er is nooit een foute of verkeerde manier van massage (mits professioneel uitgevoerd), kijk wel verder hoe en wat de massage voor uw lichaam en geest doet klem u niet  vast  aan de naam van een massage.

Doordat er 1 masseuse aanwezig is is er plaats voor 1 persoon per keer. U kiest welke massage u wilt of vraagt voor meer uitleg welke massage bij u of uw persoonlijke omstandigheden past. Soms is het moeilijk voor u om te kiezen.

Natuurlijk zal ik u daar altijd behulpzaam zijn . Soms wordt voor een mix van twee of meerdere massage gekozen. Vervolgens wordt u van top tot teen verwend met een heerlijke massage. De massage is geschikt voor dames en heren.

Ik kan u helaas geen massage aanbieden als u:

·  Last heeft van een te hoge bloeddruk
   ·   Hoest, k
oorts, of verhoging heeft.
   ·  30 minuten voor een massage een maaltijd heeft
 genuttigd (ontbijt, lunch, diner)
   ·  A
lcohol heeft genuttigd
   ·  Ontstekingen, botbreuken, zware kneuzingen of open wonden heeft.

Voorbereidingen voor en na een massage:
·  Zorg dat u schoon bent en geen sterke geur draagt. Gebruik vooraf geen parfum.
· Graag zelf vooraf douchen. H
ierdoor profiteert uw huid het best van de olie. Na de massage hoeft u niet meer te douchen.
·  Liever geen zonnebank of heet bad voor de massage.
·  Als u niet lekker voel, al onderweg of heel erg verkouden bent of hoest. Dan zal ik het waarderen als u wacht tot u zich beter voelt om een massage afspraak te maken
·  Tijdens de massage dient u zo veel mogelijk te rusten en ontspannen, met bewust de focus op de aanrakingen van de massage. Zeg vooraf aan de masseuse hoe je het hebben wilt en als je pijn plekken hebt, dan wordt daar extra aandacht aan gegeven.
·  Na de massage is het belangrijk dat u voldoende water binnen krijgt voor een goede afvoer van afvalstoffen.

Pinnen is bij ons mogelijk!

Let op: De praktijk is aan huis gevestigd. (wel in een aparte ruimte buiten huis)

Omdat bij onze massages olie en/of kruiden gebruikt worden wordt u verzocht u te ontkleden, met uitzondering van uw ondergoed. Bent u gewoon om geen ondergoed te dragen, dan verzoeken wij u dit kledingstuk mee te nemen en aan te trekken. De massage wordt niet geheel ontkleed gedaan. Uiteraard stellen wij het op prijs als u, voordat u bij ons komt, heeft zorg gedragen voor algemeen geaccepteerde lichamelijke verzorging. Ook onze ruimtes worden met zorg schoon gehouden en ook al het linnengoed en handdoeken worden na elke massage vervangen.

Uw behandeling vindt plaats in een nette schone massageruimte in een ontspannen en fijne sfeer van Thaise gastvrijheid. De massage wordt gegeven door een gediplomeerde thaise masseuse, welke haar opleiding heeft afgerond in de beroemde tempel Wat Po in Bangkok, Thailand

Ik hoop dat u als klant realistisch bent over de verwachting van een massage. Als u al zeer lange tijd met klachten loopt, kunt u niet verwachten dat dit met een enkele massage per jaar effect heeft. Effect van massage kunt u vergelijken met sporten. Als u het weinig doet heeft het ook weinig resultaat. Massage kan kachten voorkomen en verlichten maar niet genezen.

Bedankt en graag tot ziens